24.09.21 OPEN CALL for mosaikk #14

Fløjten lyder, og lokomotiv “mosaikk #14” tøffer ud fra perronen. Du kan være med til at tage mosaikks læsere med på en lineær eller turbulent rejse gennem tiden, fastfryse et særligt øjeblik eller belyse sammenhænge på tværs af kunsthistoriens største og mindste epoker. Dette semester har vores tidsskrift temaet “tid”, og vi har brug for dit bidrag for at gøre rejsen endnu federe.

Vi er åbne over for alle former for bidrag: visuel kunst, akademiske artikler, essays, poesi, prosa, interviews, lyd, video eller lignende. Skriver du en akademisk artikel, modtager vi typisk 2-5 normalsider plus et kort abstract om, hvorfor eller hvordan dit bidrag relaterer sig til temaet. Sender du et kunstnerisk bidrag, så tilføj en linje eller to om bidragets tematiske relevans. Vi foretrækker Word format eller lignende – ikke PDF.

Du behøver ikke være studerende på Københavns Universitet for at indsende et bidrag, men det er et krav, at bidraget relaterer sig til det kunstneriske og kulturelle, der er fundamentet for mosaikk og IKK, og det kommende nummers tema, tid. Dette skal fremgå tydeligt i bidraget.

Har du et bud på en kunstnerisk eller akademisk fortolkning af temaet “tid”, så tøv ikke med at sende det til vores mail redaktion@mosaikk.dk eller upload det på vores hjemmeside (http://mosaikk.dk/send-os-dit-bidrag/) senest d. 24. september 2021 kl. 23.59.

Det er vores redaktionelle praksis, at alle tekstbidrag gennemgår en redigeringsproces, og vi vil derfor bede bidragsydere om at samarbejde med vores frivillige redaktører.

Vi glæder os til at se jeres bidrag!