Send os dit bidrag!

Lige nu er vi midt i at skabe #15: Rod. Vi modtager derfor ikke bidrag i øjeblikket, men glæder os til at se jeres bidrag til næste udgave af mosaikk, når temaet offentliggøres! 

Helt praktisk er vi åbne over for alle former for bidrag: visuel kunst, akademiske artikler, essays, poesi, prosa, interviews – måske endda noget vi ikke engang har overvejet endnu. Skriver du en akademisk artikel, modtager vi 2-5 normalsider plus et kort abstract om, hvorfor eller hvordan dit bidrag relaterer sig til temaet. Sender du et kunstnerisk bidrag, så tilføj en linje eller to om bidragets tematiske relevans.

Det eneste krav til de indsendte bidrag er, at de relaterer sig til det kunstneriske og kulturelle, der er fundamentet for mosaikk og IKK, og det kommende nummers tema. Og at dette tydeligt fremgår i bidraget.
På trods af at magasinet har til huse på Københavns Universitet, er det frit for alle at indsende bidrag!

Det er en af vores redaktionelle praksis, at alle tekstbidrag gennemgår en redigeringsproces, og vi vil derfor bede eventuelle bidragsydere at være klar på at komme til workshop hvor der arbejdes med bidragene.