14.02.19: Open call for mosaikk #9!

Temaet er ORGANISK

Hvad tænker du på, når du smager på ordet organisk?

Vores associationer spænder fra tanker om organisk massekultur til kunstværkers forfald, til skrald og skraldekunst, kroppe og tanker om det organiske som lig det forgængelige (eller..?), og videre til diskussioner om det naturlige versus det kunstige og planter som slynger sig om maskineriet.

Tænker du noget helt andet? Så vis det! Vi er åbne over for alle form for bidrag, visuel kunst, akademiske artikler, lyrik, prosa – måske endda noget vi ikke engang har overvejet nu.

Og så til de praktiske oplysninger – mosaikk modtager:

– Akademiske artikler (2-5 normalsider, plus et kort abstract eller en beskrivelse af, hvordan dit bidrag relaterer sig til temaet)

– Kunstneriske bidrag inden for alle genrer (billedkunst, foto, lyd, lyrik osv.), med en linje eller to til redaktionen om, hvorfor det er tematisk relevant.

Det eneste krav til de indsendte bidrag er, at de relaterer sig til det kunstneriske og kulturelle (der er fundamentet for mosaikk og IKK) og det kommende nummers tema, organisk. Og at dette tydeligt fremgår i bidraget.

Send dit bidrag til: redaktion@mosaikk.dk inden d. 14 februar kl. 23.59.
– Og tryk meget gerne på ‘Deltager’ på vores event HER, så alle i din omgangskreds også ved at det er nu, de skal sende deres egne bidrag ind!